Startup coaching

Executive & business coaching op 6 wielen

Het is een droom van veel mensen: voor zichzelf beginnen. Maar met het klimmen van de jaren neemt het geloof in de droom af. En dat is jammer. Van iets proberen en falen wordt je bewezen gelukkiger dan van het niet doen. Sowieso is het woord ‘falen’ raar. Je hebt hooguit iets geleerd.


Vijftig+ en voor jezelf beginnen
 Ter bemoediging: onderzoek van onder meer MIT en North Western University laat zien dat het succes van een startende onderneming positief gerelateerd is aan de leeftijd van de founder(s). Ofwel: hoe ouder je bent als je voor jezelf begint, hoe groter de kans dat je als ondernemer succesvol wordt. De Zuckerberg’ en Musk’s van deze wereld zijn uitzonderingen. 


Bedrijfsconcept in 1 dag
Ik heb aan de wieg gestaan van tientallen startups en productconcepten en ken de valkuilen. In de Camper Coaching gaan we aan de slag met het Wat, Waarom en Hoe van je plannen*. Ik vertel en leer je graag over de kracht van woorden (storytelling), effectieve productontwikkeling (design thinking) en veerkrachtige processen (Lean, Agile, Zelfsturing). Altijd met respect voor je eigenheid, voor datgene dat jou en je onderneming uniek maakt. 


En… starten maar! 
Ben jij een ondernemer die al veel te lang ‘in de dop’ zit? Die het ‘eigenlijk zou ik…’ eindelijk wil omzetten in daden? In een eigen onderneming, vanuit het hart. Kies dan voor interventie coaching. Zie jezelf als de motor en de CamperCoach als de startkabels. En…. starten maar!


* Als je alles wilt weten over ondernemen en innoveren in een complexe wereld, lees dat het Lean, Agile & Scrum-deel van de inspiratiereeks

Call Now Button
Translate »