De reis van Nouschka

Executive & business coaching op 6 wielen

Zojuist mijn eerst coachgesprek met Gerjon beleefd. Wat een verademing! Gerjon is een zeer geïnteresseerde coach. Hij luistert naar het verhaal achter het verhaal. En vraagt door waar anderen ophouden.

Binnen drie vragen zaten we bij de kern van mijn vraagstuk: hoe breng ik mijn innovatieve idee Qualo op de markt? Door zijn persoonlijke coachingstijl en zijn authenticiteit voelde ik mij meteen op mijn gemak. Gerjon weet feilloos het pad van productontwikkeling naar implementatie te schetsen waarbij direct hoofd- en bijzaken van elkaar gescheiden worden. Tijdens het gesprek kan hij snel schakelen van strategisch naar tactisch niveau. De consequenties voor het operationele niveau krijgen juist ook de aandacht, om de daadwerkelijke realisatie in een later stadium te bevorderen.

Zijn passie voor zelfsturende/zelforganiserende teams steekt Gerjon niet onder stoelen of banken. Met concrete voorbeelden uit het bedrijfsleven laat hij zien dat het menselijk kapitaal – de autonome professional – de grootste waarde in een organisatie is.

Gerjon is in staat mij te helpen mijn echte talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Hij observeert mijn gedrag, luistert naar mijn gebruikte woorden en weet dan die feedback te geven die ik nodig heb om mijn volgende doelen te behalen. Ik ben blij dat Gerjon niet alleen vragen stelt maar ook adviezen geeft. Met zijn ervaring in het opzetten van bedrijven en als coach in het bedrijfsleven verliest hij de werkelijkheid niet uit het oog… om vervolgens weer met een kwinkslag humor het gesprek een mooie wending te geven.

Ik heb eindelijk een coach naar mijn hart gevonden!

Nouschka Capel
Manager gezondheidszorg | Startend ondernemer


* Noot van de coach: Nouschka is startend ondernemer in iets heel tofs dat ze Qualo noemt en waar de wereld nog veel van gaat zien, horen en vooral beleven.

Call Now Button
Translate »