De reis van Marc

Executive & business coaching op 6 wielen

Op een doordeweekse dag in maart heb ik met Gerjon Zomer afgesproken op een parkeerplaats in Utrecht. Ik werd hoffelijk ontvangen in zijn Camper. Ik begon zonder plan voor de dag, zonder verwachtingen. Maar ik ben van nature erg geïnteresseerd in de visie en ideeën van een ander en hoe die mij verder kunnen helpen.

Gerjon stelde voor om een stuk te gaan rijden naar een natuurgebied ten Noorden van Utrecht. De rit met deze camper alleen al was een experience..! Na een bak koffie hebben we eerst een wandeling gemaakt door de natuur. Gerjon gaf me zinvolle feedback als ik vertelde over mijzelf en over mijn werk. Op een relaxte manier was dit voor mij al een een stukje bewustwording, een evaluatie van hoe het gaat, waar ik sta en wat mijn toekomstplannen zijn.

De coaching bleek zeer zinvol omdat Gerjon zich echt concentreerde op mij en mijn belevingswereld. Hij gaf me feedback die ook echt op mij sloeg. Hij heeft een scherpe geest en is zeer kritisch en analytisch.

In de middagsessie hebben we de opgerakelde inzichten en ideeën gestructureerd en gericht besproken op een handig magneetbord aan de buitenkant van de camper. We hebben vervolgens concrete actiepunten bedacht waarmee ik gericht aan de slag kan. We hebben daarbij meerdere rollenspellen gedaan om de opgedane inzichten te ‘doorvoelen’ in het lijf.

Gerjon kent het klappen van de zweep op zakelijk niveau en kan zich alle situaties, verhoudingen en pijnpunten prima inbeelden. Daarom is een goed gesprek ook mogelijk. Ik help ondernemers met de ontwikkeling van nieuwe fysieke producten en ook in deze markt heeft Gerjon veel ervaring.

Gerjon combineert zijn kennis en zakelijke ervaring met de buitenlucht, betrokkenheid, ongedwongenheid en een gezonde dosis humor. Ik kan iedere ondernemer een dagje Camper Coaching aanraden!

Marc Platschorre
Innovatie coach & product ontwerper

Call Now Button
Translate »