Business coaching

Executive & business coaching op 6 wielen

Ondernemerschap vloeit door de aderen. Het is een onstilbare drang tot creëren, bouwen, groeien. Maar met het groeiende succes van je onderneming verandert ook jouw rol als ‘founder’. Kun je je passie nog wel kwijt. Ben je nog wel de bevlogen creator of feitelijk een manager of, erger nog, een beheerder? Geef je de organisatie nog wel het beste van jezelf?


Holistische aanpak
In de Camper Coaching gaan we aan de slag met het Wat, Waarom en Hoe van je onderneming*. Ik vertel en leer je graag over de kracht van woorden (storytelling), effectieve productontwikkeling (design thinking) en veerkrachtige processen (Lean, Agile, Zelfsturing). Altijd met respect voor je eigenheid, voor datgene dat jou en je onderneming uniek maakt.

‘Ik werk me een slag in de rondte, dat kan toch niet bedoeling zijn?’ Een ondernemer wordt snel een urenfabriek. Succes te over, maar altijd tijd te kort. In de waan van de dag sneeuwt het ‘de reis is het doel‘ al snel onder. Ga terug naar je eigen ‘why’. Onderneem slim en besteed je schaarse tijd zinvol. Niet alles wat je onderneemt wordt een succes, maar hoe je de tijd besteed is gelukkig wel je eigen keuze.Een plan is niks
‘Plannen zijn zinloos, planning is alles,’ zei Dwight Eisenhower ooit. Een ondernemer begint vaak met een plan (omdat de bank dit vraagt). Maar in een complexe wereld is een plan niet meer dan een optelsom van aannames. En verouderd bij het moment van realisatie. Met Camper Coaching schotel ik je een werkbaar alternatief voor.


Commitment
Ik heb als innovator aan de wieg gestaan van tientallen startups en productconcepten** en ken zowel de succesversnellers als de valkuilen. Dit stelt me instaat om me, als coach, te verplaatsen in de wereld van de coachee. Gedurende de coachingsessie committeer ik me volledig aan de organisatie(doelen). Alleen zo kan ik de rol van sparringpartner goed vervullen.


* Als je alles wilt weten over ondernemen en innoveren in een complexe wereld, lees dat het Lean, Agile & Scrum-deel van de inspiratiereeks.
** Ik ben (mede)bedenker/founder van o.a. Kastanjelaen, Mintees, Mobiroo, SPRANQ, Popstap, Aestas, Clapper (het droge bankje), Ecofont (inktbesparend lettertype), World Wide Wraps, Yibbler, VermogensMagazine, CookCook catering, Scrum koken, De ZitMethode®, Morphy en Breinspijs.

Call Now Button
Translate »